GIETHOORN LASERGAME

GIETHOORN LASERGAME

Organiseer een spetterend kinderfeest, bedrijfsfeest of familiefeest met Giethoorn lasergame! Een avontuurlijk lasergame op een feest, maakt het allemaal spannend en creëert mooie herinneringen. 

Speel lasergame team tegen team, of score punten in een individueel spel. Bij ons kun je zowel lasergamen indoor met blacklight en outdoor spelen met verschillende spelvarianten. Zo kun je iedere keer een compleet nieuwe spel spelen. Met 4 tot wel 50 personen!

LASERGAME GIETHOORN FAMILIEDAG

GIETHOORN LASERGAME UITRUSTING

Onze lasergames uitrustingen zijn speciaal ontwikkeld voor een actief spel, waarbij je geen hinder ondervindt van de vest. De lasergame guns zijn voorzien van sensoren. waarop je “gehit” kunt worden. De uitrustingen kunnen zowel in de regen als in het volle daglicht gebruikt worden. 

Ontwikkeld door het Amerikaanse leger, bestaat een uitrusting uit een professioneel lasergames wapen. Het wapen heeft een bereik van 40 meter, geeft de speler feedback door middel van verschillende geluiden, is lichtgewicht en gemakkelijk de bedienen.

Je kunt iedere dag een lasergame spel boeken, maar je dient wel minstens 48 uur vooraf te reserveren.

GIETHOORN LASERGAME FAMILIEFEEST

GESCHIKT VOOR JONG EN OUD!

Lasergamen, zowel binnen als in de buitenlucht, is geschikt voor jong en oud. Wij bieden arrangementen aan voor kinderfeestjes voor kids vanaf 7 jaar, maar hebben ook speciale lasergames arrangementen voor volwassenen. De missies en opdrachten die we per groep aanbieden verschillen dan ook. Giethoorn familiedag is onderdeel van Herom.