GIETHOORN BOOTVERHUUR

GIETHOORN BOOTVERHUUR

Ontdek Giethoorn, het Hollandse Venetië, en het Natuurgebied De Wieden in een zogenaamd fluisterbootje. Onze open punterbootjes zijn voorzien van een elektro motor, ideaal om de rustieke omgeving te verkennen EN te varen zonder zorgen.

Natuurlijk geven wij je vooraf uitleg over de zeer eenvoudig bedienbare motor en te varen route. We geven je ook een gedetailleerde vaarkaart mee, zo vind je zeker de weg terug!

Omdat het water in de grachten maar 1 meter diep is, zijn boottochten met kinderen erbij, ook veilig en leuk om te doen. Een kinderwagenbak, buggy of maxi-cosi kan makkelijk op de bodem van de boot staan. Wil je een wat comfortabelere zit, dan kun je kussens erbij huren.

GIETHOORN BOOTVERHUUR

De route is een ware dorpstocht en duurt ongeveer 2 uur. Om het allemaal wat spannender te maken, hebben we ook een puzzelvaartocht. Zo voeg je een wedstrijd element toe aan de vaarroute. Je kunt de fluisterboot ook voor een hele dag huren en eventueel je eigen picknick meenemen. Heerlijk en gezellig met familie of vrienden voor picknick op het eilandje. Wil je daar liever geen tijd in steken en volop, onbezorgd van het uitstapje genieten? Laat de picknick dan door ons verzorgen!

Reserveren is mogelijk

Fluistersloep
Max. 8 personen

Via de pagina “Reserveren” kun je alvast een datum prikken en vastleggen.

GIETHOORN BOOTVERHUUR FAMILIEDAG

Bootverhuur prijs

Informeer naar de huurprijs en beschikbaarheid via WhatsApp op: 06 – 539 299 44.
We hebben hiervoor een handige groene knop aan de zijkant van deze website. Zo kun je makkelijk via WhatsApp chat met ons communiceren.

Fluisterboot huren Giethoorn

Onze boten zijn zeer stabiel Loyds gekeurd. Bootverhuur Giethoorn is snel geregeld. De besturing van de fluisterboot gaat via de motorhendel.

De 2-uurs boottocht is de uitgebreide dorpstocht.  Wil je nog meer van  het hele natuurgebied zien en  bevaren inclusief de dorpsroute?  Dan heb je u 3 uur huur nodig. De boot kan max. 8 personen vervoeren

Reserveren is noodzakelijk!

BOOTVERHUUR FAMILIEDAG IN GIETHOORN

Pontoonboot huren in Giethoorn

Max. 12 personen

Onze Pontoonboot is rolstoeltoegankelijk.  Zo kun je onderweg,  ook zelfstandig van en aan boord komen.

Benzine motor.  De pontoonboot is voor iedereen te huur, vaarbewijs is niet nodig. Met de pontoonboot kunt u niet door de dorpsgracht in Giethoorn Zuid varen. Wel zijn er genoeg routes te ontdekken Giethoorn Noord, Dwarsgracht, Beltschutsloot, Beulakerwijde en het Giethoornse meer.

Bootverhuur prijs

Starttarief prijs per uur per boot is 19,50 euro.
Borgsom voor de boot is 150 euro.

Dit is ook uw eigen risico bijdrage in geval van schade.
Boten die na 18 uur worden ingeleverd worden dubbel tarief berekend. Giethoorn bootverhuur is onderdeel van Herom.